Enkele voorjaarsactiviteiten ?>

Enkele voorjaarsactiviteiten

Op 8/4/17 was de Nobele Orde aanwezig te Keulen op de feesten van  St. Sebastian Schützen Köln Ensen Westhoven om kennis te maken met de nieuwe referendaris voor de Deutsche Schützenbund Wilfried Pütz.  Het was een hartelijk gesprek en de ontvangst bij de ST. Sebastian Schützen , was onvergetelijk.  De Nobele Orde groeit voort.
Op de eerste foto ziet u de Kanselier van de Nobele Orde met de nieuwe referendaris Wilfried Pütz , op de tweede foto ziet u van links naar rechts De Kanselier, Mevr. Monique Van Put, Penningmeester van de Nobele Orde,  De Voorzitter van St. Sebastian Schützen Köln Ensen Westhoven en dhr. Wilfried Pütz, Kanselier van de Nobele Orde voor de Deutsche Schützenbund.
Op 13 en 14 Mei 2017 was de Nobele Orde present op de jaarlijkse feesten van de “Guilde des Arquebusiers de Charleville-Mézières”.  Het werd een mooie zonnige dag met optocht door de straten van de oude stad onder goedkeurende blik van een massa toeschouwers.
Op de foto ziet u van links naar rechts : Dhr. Boris Ravignon Burgemeester van Charleville Mézières, Dhr. Jacques Collot Referendaris van de Nobele Orde voor de Guildes Historiques de Françe, Bart De Baere Kanselier van de Nobele Orde en de Voorzitter van de wereldfederatie van de kruisboogschutters binnenkort ook Referendaris van de Nobele orde voor zijn organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *